Opdrachtgevers

U kunt mij inhuren voor verschillend visagie werk. Ik werk regelmatig samen met onder anderen reclamebureau’s voor verschillende foto en film opdrachten. Voor de mogelijkheden en prijzen hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Neem contact op

Visagie

Wilt u graag weten hoe u uzelf het beste op kunt maken? Dan is dit zeker wat voor u. Tijdens dit advies ga ik u uitleg geven en laten zien wat bij u past en hoe u alles het beste kunt gebruiken. U krijgt voldoende tips en trucs mee om er thuis goed mee aan de slag te kunnen.

Prijs: €55

Voor elke gelegenheid waarbij u graag op uw best tevoorschijn komt. laat dan uw make-up door mij aanbrengen. Ik zal u mij idee vertellen maar kleuren en stijl gaan natuurlijk altijd in overleg.

Prijs: € 40

Een super leuke workshop voor een groepje vriendinnen, familie, collega’s enz. tijdens deze workshop ga ik u 2 verschillende make-up technieken leren. na wat praktische informatie en uitleg over oa kleur gebruik gaan we aan de slag. Ik doe het voor en jullie doen het na, bij elkaar! Wees creatief en durf met de kleuren te spelen. tussendoor zl ik rondlopen, meekijken, tips geven en vragen beantwoorden. 1 ding kan ik alvast beloven: dit word gegarandeerd een erg leuke en gezellig & leerzame avond.

Voor €100 kunt u met maximaal 4 personen deelnemen. Voor een deelnemer extra betaalt u een meerprijs van €17,50 p.d.

Voor de bruid

Op de mooiste dag van uw leven ziet u er natuurlijk ook het liefst zo uit! tijdens de proefsessie gaan we samen verschillende make-ups aanbrengen. We gaan hiermee door totdat u 100% tevreden bent. Op de grote dag kom ik naar u toe. Onder de make-up breng ik een ampul aan en nadat alles is aangebracht word de make-up nog extra gefixeerd.

Prijs: €140

Voor alle afspraken op locatie buiten een straal van 15 km geld een kleine kilometervergoeding. 

Heeft u er alle vertrouwen in dat het goed komt of vind u het leuk als het resultaat een verrassing blijft dan kunt u de make-up ook zonder proefsessie boeken.

Prijs: €100

Voor alle afspraken op locatie buiten een straal van 15 km geld een kleine kilometervergoeding. 

Wilt u het beste van het beste en helemaal op en top klaar zijn voor de grote dag dan is dit een prachtig arrangement voor u. Een bruidsmake-up inclusief proefsessie maar daarbij een aantal dagen voor de bruiloft een 24 karat gold luxe treatment. voor een prachtig stralende huid en een heerlijk ontspan moment.

Prijs: €250

Voor alle afspraken op locatie buiten een straal van 15 km geld een kleine kilometervergoeding. 

Wilt u s’avonds uw make-up bij laten werken of vind u het leuk om avonds een aangepaste feest make-up te hebben dan kan ik naar uw feest locatie toe komen en is dit allemaal mogelijk.

Prijs: €40

Voor alle afspraken op locatie buiten een straal van 15 km geld een kleine kilometervergoeding. 

Moeder van de bruid/bruidegom, zussen, dochters, vriendinnen, ceremonie meesters etc. ook voor hen is dit een speciale dag en dus ook belangrijk om er stralend uit te zien.

Prijs: €30

Alleen mogelijk indien gasten op dezelfde locatie als de bruid aanwezig zijn. Voor alle afspraken op locatie buiten een straal van 15 km geld een kleine kilometervergoeding.