Welkom bij Inge’s Beauty Studio

 

Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Inge Vervoort. In 2005 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het ROC. Dit was wat ik altijd al had willen doen en wat toen al mijn passie was.

In 2007 ben ik gediplomeerd als schoonheidsspecialiste. Vanaf dat moment heb ik veel gedaan om meer ervaring op te doen en mijzelf te ontwikkelen. Vooral in de periode 2010 tot en met 2012 is mijn ervaring enorm gegroeid. Ik was toen werkzaam als schoonheidsspecialiste in een 6 sterren Spa aan boord van een luxe cruiseschip. Als voorbereiding hierop ben ik intensief getraind op een academie in Engeland waar ik gespecialiseerd ben in gezichtsbehandelingen.

Na deze geweldige ervaring heb ik besloten een mooie luxe salon aan huis te beginnen die zich onderscheid van andere salons. Ik werk met een uniek concept dat ik zelf heb samengesteld uit alle ervaringen die ik heb opgedaan om zo het perfecte behandelplan te creëren.

In Inge’s Beauty Studio waant u zich in een prettige luxueuze omgeving waar alles draait om u en natuurlijk uw huid! Eigentijds, trendy, persoonlijk en luxe zijn 4 eigenschappen die voor mijn salon erg belangrijk zijn en die u ook steeds tegen zult komen. Graag laat ik u kennis maken met dit bijzondere concept. Ik kijk er naar uit kennis met u te maken, u te laten genieten en weg te laten dromen bij één van de mooie behandelingen.